Főoldal Hírek
Hirdetés
Hírek
Lomtalanítás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. március 23. hétfő, 14:23
Értesítjük Örményes lakosságát, hogy a Törökszentmiklósi Kommunális Szolgáltató Kft. 2009. március 26-ra eső járatnapon 07.00 -15.30-ig  LOMTALANÍTÁST végez.

A lomtalanítás a kommunális hulladék szállítással párhuzamosan a megszokott járatnapon történik. A zökkenőmentes végrehajtás érdekében kérjük a Tisztelt lakosságot, hogy a hulladékgyűjtő edényzet (kuka) mellé szíveskedjenek kirakni a nagyobb méretű tárgyakat (lomokat, bútorokat), illetve műanyag zsákban a kerti hulladékokat (falevél), valamint maximum 1,00 m x 0,5 m x 0,5 m-es összekötött kévébe a gally hulladékot. A lomtalanítás reggel  07 órakor kezdődik, ennek megfelelően ezen időpont előtt kérjük a lomok kirakását, mert a lomtalanítást végző gépjármű minden útvonalon csak egyszer megy végig.

Tisztelettel felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy a rendeletben is leírt, nem a kommunális hulladék kategóriájába tartozó anyagokat (pl. trágya, akkumulátor, építési törmelék, gépjárműgumi, képcsöves hulladék, hűtőszekrény hulladék, festékes olajos edények) a lomtalanításkor nem szállítjuk el, ezért ezeket ne helyezzék ki.

Külön felhívjuk a vállalkozók, közületek figyelmét, hogy a lomtalanítási akció csak a lakosságra vonatkozik! Kérjük a település lakosságát, hogy a fenti útmutatás betartásával segítsék a Kft. ez irányú munkavégzését.

A lomtalanítási napokon az 56/390-012 telefonszámon ügyfélszolgálatot tartunk.

- TÖRÖKSZENTMIKLÓSI KOMMUNÁLIS SZOLGÁLTATÓ KFT. -
Módosítás dátuma: 2009. március 23. hétfő, 14:26
 
Rendezett ingatlanok Örményesen PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. március 10. kedd, 14:30
A Képviselő-testület a község szépítése, a kulturált környezet kialakítása érdekében az elmúlt évben megalkotta a "Rendezett ingatlan" cím adományozásáról szóló rendeletét. A címre a lakóingatlan  tulajdonosa, vagy használója pályázhat. Az elismerés formája a "Rendezett ingatlan........év" feliratú 20x30 cm nagyságú falra szerelhető tábla. A címmel 20.000,.Ft pénzjutalom is jár, évente maximum 3 db adományozható. A cím adományozásáról az Igazgatási Bizottság javaslatára a Képviselő-testület dönt. A "Rendezett  ingatlan 2008.év" címet Füleki András Örményes, Felszabadulás út 12. sz. Tóth Andrásné Örményes, Tulipán út 8. sz. és a falu második legidősebb asszonya  /97 éves/  özv. Szabó Péterné Örményes, Szabadság út 34. sz alatti lakosok nyerték.
- Török Csaba -
polgármester

 
Nőnap Örményesen PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. március 10. kedd, 10:44
Nőnap 2009.Örményesen a Művelődési Ház nagytermében 2009. március 06-án 15 órakor volt a Nőnapi Ünnepség. Köszöntőt mondott Török Csaba Polgármester, utána a Dalma Dance-es lányok adtak műsort, befejezésül  üdítővel és süteménnyel kedveskedtünk a megjelent nőknek.
- Gulyás Ferencné -
Művelődési Ház és Könyvtár
 
A bíró és a felesége PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. február 02. hétfő, 14:02

Igaz,hogy a "Szüreti felvonulás és bál" már október 18-án volt, de úgy érzem, hogy aki nem látta a szüreti felvonulást és nem vett részt a bálon, azokat szeretném tájékoztatni, hogy a rendezvény nagysikerű lebonyolításához  nagy segítséget kaptam Papp Lászlónétól (Csimbi), aki mindenben mellettem állt, és segített a zavartalan lebonyolításban. Külön köszönetet mondok a bírónak és feleségének (Klein Józsefnek és Kleinné Bognár Editnek), akik szint  és humort hoztak  a rendezvényre. Klein  Józsefnek köszönöm még a színvonalas Fogathajtó verseny megszervezését, lebonyolításával.

-Gulyás Ferencné-
 
Idősek karácsonya PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. január 29. csütörtök, 14:32
Idősek karácsonyaIdősek karácsonyaDecember 22-én hétfőn tartottuk meg Klubtagjainknak a karácsonyi ünnepséget az INO-ban. Apró ajándéktárgyakkal, süteménnyel és üdítővel kedveskedtünk az idős embereknek. Az ünnepség meghitt, családias hangulatban zajlott le.
- Füleki Ágnes -
Gondozási Központ vezetője
 
<< Első < Előző 11 12 13 Következő > Utolsó >>

12. oldal / 13
© 2008 Örményes község honlapja | Template by Joomla Templates
Copyright © 2024 Örményes község honlapja. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete